Saturday, September 12, 2009

Marco Borsato Actie?

De Telegraaf van 12 september 2009 meldt:

Voor eigenaar Marco Borsato dreigt de financiële rampspoed die zich voltrekt bij artiestenbureau The Entertainment Group (TEG), ook op een persoonlijk drama uit te draaien. De zanger zelf blijkt voor zes miljoen euro borg te staan bij het bureau, waardoor bij een ondergang van TEG, Marco als privépersoon ook failliet zou kunnen gaan.

Marco die zich de afgelopen jaren naast superzanger ook als superondernemer ontplooide, is - net als vele andere goedbedoelende artiesten en ondernemers - in de de handen gevallen van mensen die het goede met je voor lijken te hebben, maar in werkelijkheid alleen op je geld uit zijn.

Zorg als ondernemer dat je bij alles wat je uitbesteed, altijd mensen aanneemt die je door en door kunt vertrouwen. Maar bovenal: Zorg, hoe goed je ook iemand vertrouwt, ALTIJD voor checks, dubbelchecks and balance in de werkwijze......

Hoop
Gelukkig lijkt Joop van den Ende zich met de zaak te gaan bemoeien, een ondernemer puur sang met hart voor de zaak en de mens. Joop, op en top zakenman, heeft bewezen dat hij volledig is te vertrouwen.

Uit de problemen?
Marco heeft door zijn openhartige manier van opereren en inzet voor goede doelen zoals Warchild, veel krediet opgebouwd bij de Nederlandse bevolking. Zoveel dat als een betrouwbaar persoon als van de Joop van den Ende borg staat voor het herstructureren van de organisatie van Marco's bedrijven, Joop morgen makkelijk een ACTIE voor Marco kan starten onder het motto

"Steun Marco met 10 Euro"

Als 0,5 miljoen Nederlandse sympathisanten zich dan sterk maken, is Marco overmorgen met € 5 miljoen uit de brand.
Joop, zet m op!

Ondernemers helpen ondernemers..... Toch?

No comments:

Post a Comment